Ședință foto de maternitate în natură

Acest tip de fotografie se realizează între săptămânile 28-34, se poate opta pentru fotografii realizate în studio sau în natură.

În cazul ședințelor foto de maternitate realizate în natură nu oferim ținute sau machiaj, iar locația unde va avea loc ședința foto se alege împreună cu viitoarea mămică. Fotografiile se vor realiza într-o singură locație, în cazul în care se doresc mai multe locații se va percepe o taxă suplimentară pentru fiecare locație în parte. Perioada din an în care realizăm acest tip de ședințe foto este martie – octombrie, iar ca interval orar exclusiv seara cu două ore înainte de apus.

Programările se fac cu cel puțin 24 de ore înainte în funcție de disponibilitate.

Preț:
500 RON
Detalii:
Ședință foto de 2 ore în natură
Număr nelimitat de ținute (a clientei)
O locație în Cluj/Florești
Minim 30 de cadre editate livrate electronic
5 fotografii 10x15 tipărite
Livrare fotografii in maximum 5 zile
Programare

Întrebări frecvente

Mai jos găsiți o listă cu cele mai frecvente întrebări  care ne-au fost adresate de-a lungul timpului.

 • Ce trebuie să aduc cu mine la sesiunea foto?
  Pentru ședințele foto de maternitate în natură se pot aduce accesorii precum: bijuterii (cercei, coliere, etc.), bentițe și alte astfel de accesorii.
 • Câte ținute să îmi aduc la ședința foto în natură?
  Numărul de ținute la ședința foto de maternitate în natură nu este limitat dar este limitat timpul ședinței în sine, mai exact 90 de minute. Dacă se dorește timp extra acesta se va taxa suplimentar.
 • Cum să mă machiez?
  Este exclus un machiaj cu un fond de ten lucios deoarece se va reflecta lumina într-un mod neplăcut ce va afecta calitatea fotografiilor. Se preferă machiajele simple în culori pământii, întrucât acestea merg cu orice tip de ținută.
 • Pot să vin și cu ceilalți copii la ședință?
  Încurajăm mămicile să vină la ședința foto și cu frățiorii mai mari cu condiția să ne anunțe în prealabil. Dacă este vorba de copii sub 7 ani este neapărat nevoie să mănânce înainte de ședință sau să aducă cu ei o gustare, pot aduce cu ei o jucărie preferată care să îi ajute pe cei mici să se aclimatizeze mai ușor.