Ședință foto de maternitate în studio

Acest tip de fotografie se realizează între săptămânile 28-34, se poate opta pentru fotografii realizate în studio sau în natură.

În cazul ședințelor foto de maternitate realizate în studio, echipa noastră vă pune la dispoziție două ținute, rochie sau body, acestea fiind alese de către viitoarea mămică. Dacă se doresc mai multe ținute acestea sunt taxate suplimentar.

Fotografiile se vor realiza la două fundaluri diferite, se poate opta și pentru un pachet cu machiaj inclus realizat la studioul nostru pentru care se percepe o taxa suplimentară.

Programările se fac cu cel puțin 24 de ore înainte în funcție de disponibilitate.

Preț:
300 RON
Detalii:
Ședință foto de 2 ore în studio
Două ținute incluse
Două fundaluri
Minim 30 de cadre editate livrate electronic
5 fotografii 10x15 tipărite
Livrare fotografii in maximum 5 zile
Programare

Întrebări frecvente

Mai jos găsiți o listă cu cele mai frecvente întrebări  care ne-au fost adresate de-a lungul timpului.

  • Ce trebuie să aduc cu mine la sesiunea foto?
    Pentru ședințele foto de maternitate în studio se pot aduce accesorii precum: bijuterii (cercei, coliere, etc.), bentițe și alte astfel de accesorii, deoarece ținutele le punem noi la dispoziție.
  • Cum să mă machiez?
    Este exclus un machiaj cu un fond de ten lucios deoarece se va reflecta lumina într-un mod neplăcut ce va afecta calitatea fotografiilor. Se preferă machiajele simple în culori pământii, întrucât acestea merg cu orice tip de ținută.
  • Pot să vin și cu ceilalți copii la ședință?
    Încurajăm mămicile să vină la ședința foto și cu frățiorii mai mari cu condiția să ne anunțe în prealabil. Dacă este vorba de copii sub 7 ani este neapărat nevoie să mănânce înainte de ședință sau să aducă cu ei o gustare, pot aduce cu ei o jucărie preferată care să îi ajute pe cei mici să se aclimatizeze mai ușor.